Bertoldi Winery

 

Bertoldi vingård – Verona, Veneto regionen, Italien.

 

Bertoldi Winery’s historie går tilbage til 1932, hvor Emilio fra Bertoldi-familien med hele sit hjerte og sin passion besluttede sig for at starte som vinavler. Emilio plantede samme år sine første vinplanter i den frugtbare jord på bakkerne øst for Benaco Søen – bedre kendt som Gardasøen. Mange år senere har Emilio overdraget sin passion og erfaring for kunsten, som det er at fremstille god vin, til sønnerne Luigi og Giuseppe.

Bertoldi dyrker vinmarkerne med stor respekt for jorden og dens frugtbarhed – og i harmoni med naturen. Vinstokkene står på rækker efter den traditionelle metode “Verona style pergola”. Intet er overladt til tilfældighederne.

Under høsten bliver druerne håndplukket og omhyggeligt sorteret i de forskellige sorter og kvaliteter. Herefter gennemgår de vinificerings-processen, som er et resultat af mange års ihærdigt og seriøst arbejde med vin. Processen omfatter også en moderne mikrobiologisk kontrol, der er med til at sikre den færdige vin en ensartet, høj standard og kvalitet.